sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Treasure island, Vallilan kirpputori

WOW kyl oli taas mahtipäivä Valtsussa ! Loistavasti saatiin rompetta myytyä ja itse löysin aivan täydellisen takin, joka sopii loistavasti mekkojen/hamosten kanssa :3 ärrinmurrin ärsyttää kun en ole voinut käyttää mun suurta rakkautta, Vixxinin mekkoa jonka ostin joskus kuukausi sitten kun tunnen oloni tosi mummoksi, kun ei ollut mitään siihen sopivaa takkia. PROBLEM SOLVED ja vaatteita meni paljon ja nyt voin taas vähän aikaa hyvällä omallatunnolla täyttää vaatekaappia (...Kröhöm niin sehän kaikuukin tyhjyyttään öhöm)
sit sen jälkeen käytiin siskon kanssa myöhäisesti alennusmyynneissä :) tarttui mukaan tällaisia ihanuuksia: (nonnii mitenkäs tää kuva lisätään tähän.. tsajajjajja)


 kiilakorkosaappaat <3 Heräteostos, mutta hyvä sellainen. 59 e by Spirit store


Gina Tricotin käsikoru härpäke -70 % vähän päälle 2 e.  IHANAA olla ryppyinen


Hiuspanta. Ihan tajuttoman upee päässä, vähän goottityylinen  6.95 e by H&M

Tähän tiedotus: Rakastan pääkalloja ja ruusuja <3 Tää oli todellakin niin mua että mukaan lähti. 9 e by spiritstore

ja tässä tämä maaginen 3 e kirppislöytö joka pelasti mut. Alunperin mic macista,  tuskin enää myydään. mutta kuka tietää mitä kevät tuo tullessaan kauppoihin, joten jos haluaa tallaisen kannattaa alottaa metsästys kevätkauden alettua .. ;) voin taas alkaa käyttää mun mussukkaa ---> http://www.backstreet.fi/shop/product_details.php?p=8067 (Vixxin chorstar dress)

And last, but not least: Viininpunainen toppi, jossa musta glitterinen risti. Voi kun oon hurahtanu tähän väriin niin totaalisesti! 14, 95 e by Gina Tricot

pahoittelen kuvien laatua. voi järkkäri, tule jo luokseni!


Ja päivän asu? Never heard jos herään kuudelta ja ollaan kaverin kanssa valvottu johonkin kahteen yöllä ja herätty kuudelta kirppikselle, Olen totaalisen zombimainen tänään, joten säästän teidät järkytykseltä. Nyt alkaa totaalinen Muumiputki, koitan olla saikusta edes puolet oikeesti vaan kotona ja istu möllöttää telkkua, että lähtis tää virus :( Hankaloittaa laulua, ja jaksamista muutenkin.

SEE YA! Tässä päivän shottinne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti